Gårdagen i Köpenhamn...

Den var fab!!! Tack till chefen och hans fru! Så jäkla kul vi hade....

När vi anlände till Köpenhamn, så sa chefen att vi skulle gå lite på ströget, vi gick och vi gick, och vi gick. Sen svängde vi av vid en tvärgata och upp på en härlig pastarestaurang som hette PASTA BASTA, där hade han bokat bord till oss, och vi käkade en helt UNDERBAR pasta buffé, som ej kan förklaras i ord, måste upplevas!! Och till det drack vi gott vin...

Därefter gick vi mot Tivolit, men tog en kaffepaus på BARISSO, ett helt ljuvligt kaffehak i 2 våningar, där mös vi med kaffelatte (lovley), lattemacciato, espresso, cappucino mm, mm..

Sen blev vi lite sugna på lite drinkar och gick vidare till ett ställe som hette McGees, (tror jag). Där blev det brandbilar..

Därefter Tivolit... och nu var vi sugna på mer alkohol.... Så vi testade en hel del barer där... Innan vi gick till HARD ROCK CAFE, med den grymmast bartendern jag sett! Tom Cruise, släng dig i väggen!!! Där det blev ännu mer drinkar, och ännu mer drinkar, och ännu mer.... Skitnice ställe, varför har jag inte varit där innan? Deras drinkar är de godaste jag någonsin druckit! Måste bara få rekomendera deras MOJITO... Efter några timmar där, så blev vi danssugna, och hamnade på en flashig klubb som hette RENOME. Måste besökas... en nattklubb i flera våningar, med kristallkronor och vit inredning med mörka träslag... Och färska orkideér i drinkarna....

Efter en lång och härlig dag / natt i Köpenhamn vände vi åter hem... och var hemma i bingen 05.00 något sliten och något trött i fötterna, men med ett big smile på läpparna. This was great!!!

Orkar inte hålla på med bilder nu,  men slänger ut några i morgon... På gensyn, som danskarna skulle sagt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0