Trötta ögon

har jag just nu, precis hemkommen från jobb, och med halvtaskig nattsömn i bagaget, men det är bara att pigga upp sig, har lovat mig med som sällskap på marknad... Fast vi får ju middag efteråt, kan vara värt att gå en sväng på marknaden för att slippa laga mat...
Jag kanske hinner en lite powernap?
Bye....

Trötta mig!!!!

Försöker beställa skor från La Redoute, det bara strular hela tiden. Ska logga in mig som ny kund, och vilket användarnamn jag än väljer, så är de upptagna, lyckades ändå tillslut, MEN efter många om och men, så kunde de inte behandla min order pga tillfälligt fel.... Åhh morr, jag blir så trött!!!!

Är färdig med placeringskorten, plus att jag har skrivit ut sången som är i från mig och min sambo, blev hur fint som helst, ska bara vika den snyggt och försegla med klistermärken med 2 guldringar som ligger i kors.. jättefint blir det!
Klänningen jag beställde kom i går, hmm jag går och funderar på om jag ska behålla den, men det lutar åt det hållet, hittade skor på LR som jag försöker beställa, grejen är det att de kan levereras den dagen det är bröllop, vad gör jag om de inte passar??? Eller är försenade??? Hemska tanke... då får jag gå barfota... Någon som vet om storlekarna är tillförlitliga på LR? Nåja, får hoppas på det bästa!

Nu dusch, och sedan sängen... ska jobba i morgon!
image14
Skulle kunna funka...

Natti, natti!

Jag överlevde!!

Jodå, jag överlevde träningsnazistens pass, jag börjar nog vänja mig vid hans pass, för jag har knappt någon träningsvärk alls, lite grann i framsidan på låren, men det var kul!!!

Nu sitter jag och pysslar lite med D&J´s bordsplacering till bröllopet, klistrar på små hjärtan i guld på korten, ska sedan lämna dem till Tanja, så att hon kan skriva namnen på gästerna i calligrafi, vilket hon är en hejjare på! Åh det blir så fint! Hoppas bara att D&J uppskattar arbetet..., men det tror jag faktiskt.

Lägger in en bild från förra året´s bröllop, då T&H gifte sig.
image13

Visst är dom fina!!

Ny dag, nya tag

Sitter här och trycker i mig det sista av spagetti och köttfärssås, galet gott, sedan bär det av till träning, dock inget jag ser fram emot, det är träningsnazisten idag, så imorgon och i övermorgon och dagen efter det, så kommer jag att ha en djävulsk träningsvärk, usch!!!
Annars har det varit en rätt så bra dag, var hos tandläkaren för första gången sedan jag flyttade hit, och fick en jättetrevlig tandläkare, men en undersökning gjorde mig 475 kr fattigare....

Nu är det dags att ge doggen lite matrester och sedan gå och byta om inför "helvetespasset"!
Later, om jag lever...

Skit väder!

Vädret är uruselt. Me want SOL, NU!!! Man känner sig så hängig och tråkig pga vädret... bläää!
Har precis ätit middag bestående av fiskpinnar och nypotatis, hundra år sedan jag käkade fiskpinnar, till det hade jag rårivna morötter och en kall sås på creme fraiche, röd rom, dill och gräslök + lite salt och vitpeppar, mums!
 
Ska snart dra till citygross och storhandla, om jag giter, får ta och samla mod en stund!
Bye!

Skor!!!

Åh, vad jag letar efter snygga skor till min klänning, har nog kollat alla sajter på nätet om skor, antingen är jag kräsen eller så finns det inga snygga som jag vill ha.. Tips anyone???
Annars är allt lungt förutom regnet, hur mycket kan det regna på en och samma gång egentligen??? Nu vill jag ha SOL och VÄRME... me like!
Dags för en härlig dusch och sedan blir det nog film eller buskis kanske är det rätta ordet, sambon ville att jag skulle köpa SÖDERKÅKAR m Stefan och Krister.... blir nog en hel del skratt kan jag tänka mig....
image11

i väntan på bättre väder så kommer här en bild från förra sommaren, grillning på gröningen!

Jobba

Nu e det dax att dra på sig arbetskläderna och bege sig till jobb... Suck, hade hellre varit hemma och donat lite, men men, vill ju faktiskt tjäna lite pengar också!
Bye, bye..

Flädersaft...

Det e ju så gott... Här kommer receptet:

40 klasar fläderblommor
1 1/2 liter vatten
15 dl strösocker
2 citroner
50g citronsyra

Lägg blommorna i ett kärl, koka upp vatten med sockret, blanda ut citronsyran med lite av sockerlösningen. Slå över sockerlösningen över blommorna, häll därefter i citronsyran. Skiva citronerna och lägg över allt. Plasta, och ställ in i kylen, ska stå där i 5 dygn, sedan är det bara att sila och hälla upp på flaskor. Tips, frys in den saft du inte behöver för stunden i tex tom glasslåda, bara att skopa upp när man vill ha ett glas. Saften fryser aldrig helt.

Lycka till...



Klänningen är köpt!

Nu har jag varit inne på lindex online och beställt klänningen som jag ska ha på D&J´s bröllop, nu ska jag bara hitta snygga skor till det och något att ha över axlarna...
Är den inte fin???image10



Träning...

Dags att åka i väg och träna, ska bli så skönt. La följer också med, kul med lite sällskap!
Fynda lite på rean idag, tog en snabbis efter jobb. 4 st toppar fick följa med mig hem! Kul med lite nya fynd... Var även inom bokhandlen och köpte lite fina papper och guldiga "ringar" klistermärken. Jag och darlingen har gjort en låt till hans brors bröllop, så jag tänkte printa ut den på lite fint papper och försegla med ett märke... Kommer att bli hur fint som helst!
Nu måste jag byta om.. later!!!

Fel dag..

läste en tidning från lördagen, så det var ju inte sommartorpet som jag trodde, kasst!
Nu bingen, natti, natti...

Sommartorpet!

Har lyckats missa det mysiga sommarprogrammet med Ernst 2 gånger nu, pgr av att jag tränar på måndagar, såg nu av en händelse att reprisen är idag kl 17.00, går inte att missa...
Nu ska jag göra en sats flädersaft till.... Den blev så omtyckt så jag får passa på för snart är flädern färdigblommad...
Receptet ska ni få sedan....

Söndag....

Veckans värsta dag, man bara går och väntar på en ny jobbevecka! Gårdagen blev rätt lyckad, vi var ett gäng på 14 personer som åkte till bakken som en liten överraskning till det blivande brudparet. Då de ej är intresserade av svensexa resp möhippa kändes detta som en ypperlig sak att hitta på. Lagom mycket folk, och lagom många brandbilar! Har du ej provat dessa så gör det så fort du kommer till Danmark! Jägermeister och röd sodavan, mums!

 

Frukost, sen bus

Käkar lite frukost i all hast, för sedan drar vi i väg på lite bus, får helt enkelt skriva mer om det i morgon, för idag blir det nog sent..... hasta la vista!

Glad midsommar alla....

Ha en riktigt härlig midsommar, ät gott, ha trevligt med era vänner och bekanta, och framför allt
FROSSA I JORDGUBBAR, för det tänker jag göra....
image6
Hmmm.. lite suddig bild men ändå, mums...


image8

Så sommrigt....  Ha en skön kväll, ciao!

Svettigt värre

var det att träna idag, kvavt ute och åska i luften gjorde sitt, men det var min favvoinstruktör Anna i dag, så det var bara att kämpa på, och svetten rann.... Nu e det dags för en låång, härlig dusch och sedan blir det sängen för min del, har känt mig så sliten hela veckan, trots att jag var ledig i måndags... Men sena kvällar och tidiga morgnar, samt mycket att göra på jobb har gjort sitt... I morgon är det midsommar, härligt.... fast vädret ska ju inte vara det bästa sägs det, får avvakta och se i morgon. Slänger in en bild från förra midsommar, då var det rätt så mycket bättre väder...
image2
image3
eller två...

Sweet dreams....

Godkväll....

Sitter och käkar kvällsmaten framför datan då darlingen jobbar... Blev resterna från i går, paj och sallad. Tänkte att jag skulle ta en powernap i ca 30 min, sen ska jag i väg och träna! Om jag kan röra mig det vill säga, träningsnazisten gjorde allt vad han kunde i måndags för att ta dö på oss, och jag har fortfarande träningsvärk.... Äh, jag får kämpa på, vem vet, det kanske släpper.... ha, vad inbillar jag mig egentligen??
Nu powernap!!!  Zzzzzz

sleepytime

Gästerna har gått, mätta och belåtna, och nu e det dags att gå och lägga sig.... Natti, natti

Lite stressigt...

Kom hem från jobb 15,30 har sedan dess hunnit göra dubbel sats pajdeg, brynt tacofärsen ( som ska vara i den), hackat sallad, gjort 2 st dressingar, kavlat ut pajdegen och lagt i formar, gjort pannacotta, som vi ska ha till efterrätt, plockat undan efter mig, samt duschat.... puh... Gästerna kommer ca 17,45 så nu e det hög tid att klä på sig, och duka... vi får höras later.....

Det funka...

Ha... inte illa för en nybörjare...
*godnatt*

Snart sovläge...

Nu duschen, sen sängen. Lite sliten faktiskt... Tänkte slänga in en bild på "doggen"image1

Ooops..

nu är det äntligen hemma, blir till att bädda ner sig i soffan, med doggen som sällskap. Darlingen jobbar...  Får fixa mer med bloggen sen...

Ännu en blogg...

Hmmm... då har det dykt upp ännu en blogg... Hoppas att detta kan bli något bra. Blir såå inspirerad av alla bra bloggar som finns... Skulle kunna göra en lång lista men många finns på bloggtoppen! Nu ska jag fortsätta att "pilla" med layouten osv...  See you..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0